Cod COR 751103 , cod NC 7411.1.2 Durata de pregatire: 360 ore (1/3 teorie; 2/3 practica ) Tip de certificat: de calificare ( vezi model certificat ) Pret: 1300 lei
Certificatul de calificare este insotit de un supliment descriptiv care contine competentele dobandite la curs.
Se acorda 10% reducere pentru,elevi,studenti, someri,pensionari, persoane inscrise la al doilea curs.
Acte necesare inscrierii la curs:
• Carte de identitate/buletin de identitate ( original si copie)
• Certificat de nastere ( original si copie)
• Certificat de casatorie (pentru persoanele care si-au schimbat numele - original si copie)
• Actul de studiu sau foaie matricola ( original si copie)
• Adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia “apt curs macelar”
Conditii de acces la curs: se pot inscrie la curs toate persoanele care au de regula invatamant obligatoriu.
Competentele dobandite la terminarea cursului care se trec pe suplimentul descriptiv atasat certificatului de calificare:
• Aplicarea normelor de securitate si sanatate în munca
• Aplicarea normelor de protectia mediului
• Organizarea activitatii proprii
• Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor
• Întocmirea documentelor specifice
• Preluarea animalelor pentru sacrificare
• Pregatirea animalelor pentru sacrificare
• Suprimarea vietii animalelor - prelucrarea initiala
• Prelucrarea finala a carcaselor de carne
• Ambalarea si etichetarea carnii si subproduselor de abator
• Transportul si depozitarea carnii si subproduselor de abator
• Valorificarea altor componente rezultate din prelucrarea finala