Furnizor autorizat de formare profesionala
Centru de evaluare si certificare a competentelor profesionale

calificare • specializare • evaluare
© 2019 - DVC impex s.r.l.
Pagina principala

Despre noi

Cursuri calificare

Evaluare

Galerie

Parteneri

Contact
Cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale

Certificat recunoscut in UE

Plata cursului in rate lunare

Posibilitate de angajare la terminarea cursului

Gratuit suport de curs, consumabile


vezi certificat

CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA - BUCATAR

Cod COR 512001; cod NC 5122.2.1
Durata de pregatire: 720 ore ( 1/3 teorie; 2/3 practica )
Tip de certificat: de calificare ( vezi model certificat )
Pret: 1400 lei

Certificatul de calificare este insotit de un supliment descriptiv care contine competentele dobandite la curs
Se acorda 10% reducere pentru,elevi,studenti, someri,pensionari, persoane inscrise la al doilea curs

Acte necesare inscrierii la curs:

• Carte de identitate/buletin de identitate ( original si copie )
• Certificat de nastere ( original si copie)
• Certificat de casatorie (pentru persoanele care si-au schimbat numele - original si copie )
• Actul de studiu sau foaie matricola ( original si copie )
• Adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia “apt curs bucatar”

Conditii de acces la curs: se pot inscrie la curs toate persoanele care au de regula invatamant obligatoriu.

- 1958/1959-1960/1961 - 7 clase absolvite;
- 1961/1962-1973/1974 - 8 clase absolvite;
- 1974/1975-1989/1990 - 10 clase absolvite;
- 1990/1991-2002/2003 - 8 clase absolvite;
- 2003/2004-prezent - 10 clase absolvite.

Competentele dobandite la terminarea cursului care se trec pe suplimentul descriptiv atasat certificatului de calificare:

• Comunicarea la locul de munca
• Desfasurarea muncii în echipa
• Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
• Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
• Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii sectiei
• Prevenirea poluarii mediului
• Întocmirea documentelor specifice
• Pregatirea antreurilor calde si reci
• Pregatirea fripturilor
• Pregatirea gustarilor calde si reci
• Pregatirea mancarurilor din carne
• Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase
• Pregatirea preparatelor lichide
• Prepararea dulciurilor (deserturilor)
• Prepararea fondurilor glace
• Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
• Realizarea actiunilor de supervizare si control
• Realizarea aluaturilor de baza
• Realizarea salatelor
• Realizarea sosurilor