Furnizor autorizat de formare profesionala
Centru de evaluare si certificare a competentelor profesionale

calificare • specializare • evaluare
© 2019 - DVC impex s.r.l.
Pagina principala

Despre noi

Cursuri calificare

Evaluare

Galerie

Parteneri

Contact
Cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale

Certificat recunoscut in UE

Plata cursului in rate lunare

Posibilitate de angajare la terminarea cursului

Gratuit suport de curs, consumabile


vezi certificat
CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA - BRUTAR

Cod COR 751201 cod NC 7412.1.1
Durata de pregatire: 360 ore (1/3 teorie; 2/3 practica )
Tip de certificat: de calificare ( vezi model certificat )
Pret: 1300 lei

Certificatul de calificare este insotit de un supliment descriptiv care contine competentele dobandite la curs.
Se acorda 10% reducere pentru,elevi,studenti, someri,pensionari, persoane inscrise la al doilea curs.

Acte necesare inscrierii la curs:

• Carte de identitate/buletin de identitate ( original si copie)
• Certificat de nastere ( original si copie)
• Certificat de casatorie (pentru persoanele care si-au schimbat numele - original si copie)
• Actul de studiu sau foaie matricola ( original si copie)
• Adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia “apt curs brutar”

Conditii de acces la curs: se pot inscrie la curs toate persoanele care au de regula invatamant obligatoriu.

Competentele dobandite la terminarea cursului care se trec pe suplimentul descriptiv atasat certificatului de calificare:

• Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca
• Aplicarea normelor de protectia mediului
• Organizarea activitatii proprii
• Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor
• Intocmirea documentelor specifice
• Receptia calitativa si cantitativa a materiilor prime si a auxiliare
• Depozitarea si transportul materiilor prime, auxiliare si a produselor finite de panificatie
• Pregatirea materiilor prime si auxiliare
• Framantarea aluatului
• Urmarirea fermentarii si prelucrarii aluatului
• Coacerea semifabricatelor
• Pregatirea produselor finite de panificatie pentru depozitare